capra dark silver

CAPRA DARK SILVER

Specificatii

  • SKU: 2915  STOC EPUIZAT
  • Grosime: 1.0-1.2mm
  • Dimensiuni piei: 0.40-0.50mp
  • Tabacire: crom
  • Piele de capra

piele intreaga

Distribuie!

Pielea de capra, denumita in mod traditional piele de Maroc, este cunoscuta pentru moliciunea, greutatea redusa si rezistenta pe care le prezinta. Cunoscuta a fi una dintre cele mai rezistente piei, bazata pe moliciune, rezistenta si calitati usoare, pielea de capra este folosita la fabricarea de manusi, pantofi, genti, imbracaminte, precum si portofele, accesorii si covoare.

Pielea de capra este compusa dintr-o tesatură foarte densa de fibre de diametru mic, intercalate in numeroase fibre elastice. Aceasta structura din piele confera pielii o textura granuloasa, stransa, distincta, cu creste asemanatoare cu pietricele.

Este puternica, durabila, flexibila si poate rezista ani de zile cu intreținerea si ingrijirea corespunzatoare. Proprietatile naturale ale pieilor de capra sunt ca este rezistenta la apa, foarte supla si moale. Acest lucru se datoreaza prezentei lanolinei, o grasime cerata produsa de pielea caprei.

Pielea de capra este adesea folosita in accesorii personale si articole de piele mai mici, in primul rand datorita dimensiunii mai mici a animalului, in comparatie cu pielea de bovina care este mai mare.

Vrei sa comanzi?

Scrie-ne sau suna la 0744499325
Daca ai nevoie, iti trimitem mostre (vei avea de achitat doar 17 lei pentru transport)
Nu impunem nicio cantitate minima pentru comanda!